No Strings attached

“Omdat ik al een tijdje meeloop komt het zo nu en dan wel eens voor dat er iets opduikt van een tijdje terug. Zo kreeg ik tot mijn verbazing kreeg onlangs een mailtje uit Zwitserland. Zwitserland? Wie kan dat nu zijn? Na de mail nog eens aandachtig gelezen te hebben werd het me duidelijk: het was Maarten! Maarten had zo rond de periode 1992-1994 les van mij, jawel! in Leiderdorp! Hartstikke leuk natuurlijk en omdat mijn interesse ook naar het gitaar spelen gaat heb ik hem gevraagd wat op te sturen van zijn muziek. Maarten componeert eigen nummers die hij zelf ook op de gitaar ten gehore brengt. Nu wil je hem natuurlijk ook horen, daar gaf Maarten toestemming voor. Veel luisterplezier, ik was in ieder geval onder de indruk!” – Erik van Heijzen, gitaardocent stihting MOL