Corona Maatregelen

Vanaf a.s. zaterdag 6 november worden de coronamaatregelen weer aangescherpt. Helaas heeft dit ook gevolgen voor de muziekschool:

Coronatoegangsbewijs
Vanaf zaterdag 6 november zijn wij verplicht iedereen vanaf 18 jaar te vragen hun coronatoegangsbewijs te tonen. Docenten zullen aan het begin van de les de QR-code aan hun leerling vragen en deze scannen. Leerlingen ouder dan 18 jaar die niet beschikken over een geldige QR-code kunnen contact met hun docent opnemen zodat we hen in overleg een online les kunnen aanbieden.

1,5 meter afstand en gebruik mondkapjes
Ouders wordt vriendelijk verzocht hun kind tot de voordeur te brengen en als dat niet strikt noodzakelijk is, niet mee naar binnen te komen. Zo kunnen wij binnen zorg dragen voor de veilige afstand van 1 ½ meter, en wordt voorkomen dat lestijd verloren gaat door het scannen van QR-codes van ouders. Het is voor ouders helaas dus weer even niet toegestaan mee naar binnen te komen, maar hoe vervelend dit ook is we hebben gelukkig in een eerdere periode gemerkt dat dit heel goed gaat! Omdat het in de algemene ruimtes van het gebouw aan de Berkenkade (zoals gang en trappen) niet goed mogelijk is de 1.5 meter afstand te handhaven, is in deze ruimtes het gebruik van een mondkapje voor iedereen van 13 jaar en ouder verplicht.

Onze prioriteit ligt bij de veilige voortgang van onze lessen en wij vragen dan ook jullie begrip voor de praktische uitvoering van deze landelijke maatregel. Hoewel het impact zal hebben op ons allemaal hebben wij er vertrouwen in dat wij op deze manier veilig met elkaar kunnen blijven muziek maken!