B.E.E.S.T.week 1 t/m 7 april

Het programma voor de B.E.E.S.T.week van 1 t/m 7 april 2019 is bekend. Het is weer een week vol leuke, inspirerende en leerzame workshops voor iedereen! Bekijk het programma hier en schrijf je in voor de workshops van jouw keuze.

The Doors – NL Doet

Stichting MOL heeft een klus aangemeld voor deze landelijke dag waarop vrijwilligers kunnen komen helpen om de deuren in ons pand weer een frisse kleur te geven. Wij zijn op 15 maart van 10:00 – 16:00 uur heel blij met helpende handen! Meld je aan via https://www.nldoet.nl/klus/muziekschool-doors.

Cursussen in 2019

We starten in 2019 met verschillende nieuwe korte cursussen voor jeugd en volwassenen. Ben je op zoek naar een basiscursus voor je kind of trek je als volwassene de stoute schoenen aan en meld je je aan voor een korte kennismakingscursus om te zien of je toch niet eens zult gaan drummen, zingen of gitaarspelen? […]

Nieuwjaarsconcert

Graag luiden we met u een nieuw muzikaal jaar in! Welkom bij het traditionele Nieuwjaarsconcert, verzorgd door leerlingen van de muziekschool. Toegang gratis.     Zaterdag 12 januari, 16:00 uur. Dorpskerk, Hoofdstraat 19 Leiderdorp

AGENDA

MUZIEKLES EN MEER

Stichting MOL biedt muziekles voor iedereen, van kleuter tot pensioengerechtigde en van beginner tot voorbereidend professional. Of je nu ervaren muzikant of absolute starter bent, een passie hebt voor klassieke muziek of een gewoon een lekker nummertje wilt kunnen meespelen in een bandje, het kan allemaal.     

Onze muziekschool heeft leslocaties in Leiderdorp en Kaag & Braassem.

In overleg bekijken we welke lesvorm het best bij je past:
– privéles,
– in een duo of een groep,
– in een band of ensemble.
Met regelmaat organiseren we leerlingconcerten, workshops en andere muzikale activiteiten.

Ook kun je bij ons terecht voor

– korte cursussen,

– workshops op maat

– bij- of nascholing

– muziekles op de basisschool

© Copyright - Stichting Muziekonderwijs Leidendorp en omstreken - Disclaimer - Privacyverklaring