Muziek voor Senioren

Ook in ons leerlingenbestand groeit het aantal senioren, reden om daar in het aanbod  ruimte voor te maken. We vinden dat je elke leeftijd moet kunnen blijven musiceren maar zien ook belangstelling voor andere vormen van muzikale activiteiten. Achter de schermen wordt daaraan gewerkt, in de agenda hieronder zijn daar alvast wat voorbeelden van. Wees welkom op vrijdagochtend met je familielid, buurvrouw of mantelzorger. Tijdens deze ochtenden wordt muziek, samenzijn met een kopje koffie gecombineerd.

19 juli – Jong & Oud, 11:00 uur                                                                                                                              

Tijdens de zomermuziekweken zullen een aantal van onze leerlingen aan het werk gaan o.a. onder leiding van Tim Tomassen, docent School voor Jong Talent Koninklijk Conservatorium Den Haag. Zij zullen op vrijdag 19 juli een klein mini-concertje geven en laten horen wat zij hebben geleerd.

9 augustus – Muzikale ochtend, 11:00 uur                                                                                      

Zomerse aubade en samenzang voor senioren. Deze ochtend wordt gevuld met zonnige liederen en is er ruimte voor deelnemers die een instrument bespelen om zich te presenteren. Een laagdrempelig muzikaal samenzijn om de zomer te vieren o.l.v. Marian Jaspers Fayer

27 september  –  Muzikale grabbelton, 11:00 uur:

Een uur lang muziek met Huub de Vriend  aan de piano. Voor alle muziekliefhebbers (65+), liedjes uit de oude doos, verzoeknummers, een muzikale herkenningsquiz met muziek in alle stijlen en alle windrichtingen.

Wilt u meer deelnemen of informatie over deze en andere activiteiten voor senioren, dan kunt u dat kenbaar maken via dit formulier: informatie senioren 2024