Agenda

6 april Zondagmiddagconcert Vocaal Ensemble

Een vocaal ensemble verzorgt in de zondagmiddagserie een concert in de sfeer van de paastijd.
Locatie: Dorpskerk Leiderdorp
Aanvang: 14:00 uur
Toegang: 10,- euro,kinderen tot 12 jr 2,- euro.

Kijk voor meer info over de serie Zondagmiddagconcerten bij: Zondagmiddagconcerten

april Voorspeelavond Jeugd

Leerlingen van Stichting MOL verzorgen een concert.

26 april Koningsconcert

Tijdens de festiviteiten op Koningsdag georganiseerd door de Oranjevereniging verzorgen leerlingen van Stichting MOL een concert in de Dorpskerk.
Locatie: Dorpskerk, Leiderdorp
Aanvang:
Toegang: vrij

17 mei Open Dag Stichting MOL

Jaarlijks open huis met alle mogelijkheden voor het uitproberen van instrumenten, kennismaken met docenten en het verkrijgen van informatie. Daarnaast zijn er diverse optredens van leerlingen.

24 mei Dag van het Park

In het park van Leiderdorp zijn er allerlei activiteiten, waaronder leerlingen van Stichting MOL die van zich laten horen.

25 mei Voorspeelavond Volwassenen

Volwassen leerlingen van Stichting MOL verzorgen een concert.

juni Instrumentenparade

In deze lessenserie ter voorbereiding op de instrumentkeuze komen allerlei instrumenten voorbij. Je kan heel goed luisteren, zien en vragen wat elk instrument nou zou leuk maakt om het te bespelen.

21 juni Klusdag Stichting MOL

Samen onze leslocaties verder opknappen

Samenwerkingen

Stichting MOL wil het muzikale culturele leven in Leiderdorp bevorderen. Zij realiseert dat o.a. door samenwerking met andere organisaties en op muzikale wijze bij te dragen aan hun doelstellingen.

Daltonschool De Leeuwerik & Wens●theater
Stichting MOL, Daltonschool De Leeuwerik en het daarbij horende Wens●theater hebben al enige tijd een speciale samenwerking. In ruil voor het gebruik van ruimtes van de school door Stichting MOL, wordt muziekles aan leerlingen van de school gegeven.
www.daltondeleeuwerik.nl
www.wenstheater.nl

Lions Club Leiderdorp Rhijnlandt
Afgelopen jaren heeft de Lions Rhijnlandt een beroep gedaan op de stichting voor een bijdrage aan de organisatie van het Podium Leiderdorp. Podium Leiderdorp wordt georganiseerd door de Lions om gevorderde amateurmusici en kunstzinnige talenten uit Leiderorp een podium te bieden om op te treden en de inwoners van Leiderdorp een culturele avond te bieden. www.podiumleiderdorp.nl
www.rhijnlandt.nl

Leiderdorpse Volksuniversiteit
De Leiderdorpse Volksuniversiteit (LVU) en de Stichting Muziekonderwijs Leiderdorp (MOL)werken samen om hun aanbod voor Leiderdorp te versterken en interessante nieuwe projecten te kunnen opzetten.
www.leiderdorpse-volksuniversiteit.nl

Oranjevereniging Leiderdorp
Sinds de oprichting van de stichting MOL verzorgt zij in samenwerking met de Oranjevereniging jaarlijks op Koninginnedag een muzikaal programma in de Dorpskerk in Leiderdorp
www.ovleiderdorp.nl