Bas Janson wint Podium Leiderdorp 2014

13-02-2014

PODIUM Leiderdorp is voor de zesde maal op rij gehouden op zaterdagavond 22 maart 2014. Winnaar van de publieksprijs deze avond was gitarist Bas Janson. Hij kreeg van het publiek de meeste stemmen voor zijn mooie optreden.

Tijdens deze avond werden door de Lions geldcheques overhandigd aan het kinderkoor Let's Sing, een kinderkoor voor gehandicapte kinderen die graag samen zingen, en Stichting Nadja die spel- en samen-zijn-middagen en uitjes organiseert voor kinderen met een lichamelijke beperking. De winnares van de vorige editie, violiste Nina Zuure, sloot de avond af met een prachtig optreden begeleid door Jelger Blanken met delen uit werken van Wieniawski en Bruch.

Podium 2014 werd gehouden in de Scheppingskerk. Elke deelnemer of groep kreeg 10 tot 15 minuten om zich te presenteren. De deelnemers waren: Eveline Fokker (cello)en Eller van Buren (gitaar), Dries Michiels (piano), Duo Losz (zang en gitaar), Blaaskwintet Shackleton, Bas Janson (gitaar), Stageband Amigo en Theater Toverlei.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van PODIUMLeiderdorp 2014